2015. január 21., szerda

Megjelent: Charles Eisenstein - Megszentelt Gazdaság

Megszentelt Gazdaság könyv magyarul!



Megjelent Charles Eisenstein, világhírű alternatív közgazdász Sacred Economics c. könyve magyarul, Megszentelt Gazdaság címmel. 

A könyv egyedülálló módon nemcsak az illúziókat fedi fel, hanem külön fejezetet szentel a helyi és kiegészítő pénzeknek, a negatív kamatrátájú gazdaságnak, amiről Bernard Lietaer-en kívül alig valaki tesz még csak említést is, valamint a társadalmi osztalékról, amit alapjövedelem hívószó alatt is ismerhetünk. Különösen kevesen kötik össze az alapjövedelem gondolatát a kiegészítő pénznemekkel, melyek nélkül az alapjárandóság Bernard Lietaer professzor szerint megismétli a jelen rendszer hibáját.

A könyvhttp://sacredeconomics.wix.com/magyar#!konyv/c1ait linken érhető el, a főoldalon egy rövid magyar feliratos videó is van, tekintsd meg!

Charles Eisenstein író, előadó, közszereplő és kultura-kritikus. A Yale Egyetemen filozófiából  és matematikából diplomázott. 4 könyve és rengeteg publikációja egyre több nyelven megjelenik meg, és a világ sok országában népszerű előadó. 4-gyermekes apa.  Az X generációból kinőtt spirituális és szellemi vezető. "Fiatal, üde hang, nézőpontja erősen lelki megközelítésű. Szerény, közérthető, nem kongat vészharangot. Intelligensebb annál. " (Rory Spower) . 

Weboldala: http://sacred-economics.com , ahol a P2P gazdaságról is ír.

A fordító kérése:
"Nagy munka volt lefordítani a “Megszentelt gazdaságtan” c. könyvet.
Örömmel tettem és azzal a szándékkal, hogy ezekkel a gondolatokkal hozzájárulok az Átalakulás Korának megszületéséhez, amelyet annyian nehezen élünk meg. 
Fáradhatatlanul dolgoztam a magyar megjelenésen fél éven keresztül, és a lektor is ugyanilyen szenvedélyes szeretettel csiszolgatta hosszú hónapokon át. 
Kérlek, ha hálát érzel miközben olvasod, és szeretnél visszaadni valamit egy nagyobb közösségnek, ajándékozz meg minket adománnyal, amivel részben a könyv papír alapú megjelenését is lehetövé teszed, valamint hasonló témájú könyvek, publikációk fordításához is hozzájárulsz. Köszönöm."

"Az író a neki szánt tiszteletdíjáról lemondva hozzájárul a könyv papír alapú megjelenéséhez. Az adományból a fordító és a lektor munkáját ismered el, valamint a könyv kiadását teszed lehetövé."