2015. november 27., péntek

Csatlakozz Cyclos magyar fordításához! Legyen meg az első nyílt forráskódú magyar helyi pénz program!

Tennél valamit a világért? Hát íme: ha együtt lefordítjuk a világ vezető helyi pénz szoftverét, a Cyclost, ami nehéz munka, hanem egyszerű, csak sok, akkor a Cyclos, amely POS-terminál-, NFC- és SMS-fizetés kompatibilis és iOS és Android mobil appokkal is működik,
akkor a világ legjobb kiegészítő pénznem szoftvere elérhető lesz  magyarul mind a 15 millió magyarnak, országhatároktól függetlenül, közösség-összetartó erővel!

Nézd meg, milyen letisztult a kezelési felület: https://crowdin.com/project/cyclos/hu . Azon kevesek közé tartozol, akik megértették, hogy a pénzrendszer irányít szinte mindent? Ha csak heti 1 órát rászentelsz egy hétvégi napból, akkor néhányan, egy vagy néhány év alatt, le tudjuk fordítani mindannyiunk és leendő gyermekeink javára!


Kattints a képre a nagyításhoz! Könnyű, letisztult, átlátható, segítőkész, intuitív kezelőfelület,
néhány perc betanulás után már profin használható!
Használható fordítói memória, lehet egymástól kérdezni, a szoftver automatikusan felismeri a korábbi azonos vagy hasonló szavakat, hogy a szintaxis jó legyen, nem kell kóddal bíbelődni, mert csak az interface szöveget fordítod, jelzi, hogy pontosan hol tartasz, nem kell keresgélni, és ha bárki belerondít, a teljes fordítási előtörténet rögzítve van, így a csoportvezető rendkívül könnyen vissza tudja állítani, a támadót pedig ki lehet tiltani, újra és újra és újra. Ne félj, merj és higyj, gyere segíts, kérlek!

Nézd meg a kiegészítő pénznemes videólejátszási listát angol nyelven itt,
magyar feliratokkal itt és kapj kedvet és kitartó lelkesedést a fordításhoz!
Bernard Lietaer videó-gyűjteményünkből megértheted, miért óriási fontosságú a kiegészítő pénznemek témaköre! Nagyobb tabu, mint az exopolitika vagy bármilyen más összeesküvés-valóság! Itt találod a videókat, nézz meg belőlük egyet-kettőt!

Gondold csak el, mennyi mindenre elköltesz 1 órákat teljesen értelmetlenül és haszon nélkül. Ez viszont megéri! Ez közösségért végzett jó karma! Regisztrálj és gyere! Várunk! Rád van szükség! Igen, pont terád!

Az alábbi beágyazásban nézd meg a két magyar feliratos videónkat a harminc másodperces Cyclos promo után, melyet a világon először mi, magyarok hoztunk létre! Ezelőtt egyetlen egy promóciós videója sem volt a szoftvernek! Át is vették tőlünk a videót, megtalálhatod a szoftvert készítő holland STRO alapítvány hivatalos videócsatornáján is ezen a linken.

A hivatalos Cyclos videócsatorna pedig: https://www.youtube.com/user/SocialTradeOrg/videos